ʻaoʻao_banner

nūhou

HEMC MH10M


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-01-2023

ʻO nā hopena maikaʻi o Eippon Cell® HEMC LH 610M hydroxyethyl methyl cellulose i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hana o ka mortar.Loaʻa ka loaʻa ʻana o kēia cellulose ether i nā hopena maikaʻi, e like me ka hoʻonui ʻana i ka hana a me ka hoʻohaʻahaʻa ʻana o ka mortar.Hoʻohui, pale ia i ka hoʻopili ʻana me nā mea hana kūkulu, e hoʻomaʻamaʻa i ka noi.

Eia kekahi, hāʻawi ʻo Eippon Cell® HEMC LH 610M i ka hana pulp i hoʻomaikaʻi ʻia, e kōkua ana i ka pae maʻalahi a me ka hoʻōla wikiwiki ʻana o ka mortar.

ʻO kekahi waiwai koʻikoʻi o ka methyl cellulose ether ʻo kona hiki ke mālama i ka wai.Hiki i kēia hiʻohiʻona ke hoʻololi i ka manawa wehe a me ke kaʻina coagulation o ka ʻōnaehana mortar, e hāʻawi ana i ka mana ma luna o ka manawa hana o ka huahana.

ʻO ka hoʻokuʻu lohi ʻana o ka wai i kahi manawa lōʻihi e hōʻoia hou i ka hoʻopaʻa ʻana o ka mortar i ka substrate, e hoʻonui ai i ka hana holoʻokoʻa a me ka lōʻihi o ka hana kūkulu hale.

Hōʻike o HEMCLH 610M

inoa kemika Hydroxyethyl Methyl Cellulose
huaʻōlelo like Cellulose etera, 2-hydroxyethyl methyl cellulose, Cellulose, 2-hydroxyethyl methyl ether, Methyl hydroxyethyl cellulose, HEMC, MHEC
Helu CAS 9032-42-2
Brand EipponCell
Papa Huahana HEMC LH 610M
Ka hoʻoheheʻe Hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i ka wai Cellulose ether
ʻAno kino ʻO ka pauka cellulose keʻokeʻo keʻokeʻo
Māmā Max.6%
PH 4.0-8.0
2% solution viscosity Brookfield 8000-12000mPa.s
NDJ 2% solution 8000-12000mPa.s
ʻAno lehu Max5.0%
Ka nui mesh 99% hala 100 mesh
HS code 39123900

Noi o HEMCLH 610M

ʻO ka EipponCell® HEMC LH 610M cellulose ether kahi huahana maʻamau i kūpono no ka hoʻonui ʻana i nā waiwai o nā mea kūkulu hale.ʻO kēia mau mea e pili ana i nā mortar plastering, nā mortar masonry, nā ʻōnaehana gypsum a me ka lime, nā ʻōnaehana sima a me nā ʻōnaehana ciment-lime, nā mea hoʻopili tile, nā putty pā, ka paʻi caulking, nā ʻōnaehana dispersion adhesive, nā mea papahele hoʻonaʻauao ponoʻī, a me nā mea hou aku.

ʻOkoʻa nā ʻano kikoʻī o nā huahana hydroxyethyl methyl cellulose ether ma muli o nā kumu e like me ke ʻano o ka etherification, degere o ka etherification, viscosity o ka hoʻonā wai, ka maikaʻi o ka particle, nā ʻano solubility, a me nā ʻano hoʻololi.

No ka loaʻa ʻana o nā hopena maikaʻi loa, pono ia e koho i ka hōʻailona kūpono o ka cellulose ether no nā kahua noi like ʻole.

Eia kekahi, pono e kūlike ka brand i koho ʻia o ka methyl cellulose ether me ka ʻōnaehana mortar kikoʻī i hoʻohana ʻia i ka hana kūkulu.Ma ka hana ʻana i ke koho kūpono, hiki i nā poʻe loea kūkulu ke hoʻoikaika i ka hana a me ka pono o nā mea kūkulu hale, e hōʻoiaʻiʻo ana i nā hale hilinaʻi a paʻa.

ʻO ke koho kūpono a me ka hoʻohana ʻana i ka EipponCell® HEMC LH 610M cellulose ether e kōkua i ka hoʻokō kūleʻa ʻana i kahi ākea o nā noi kūkulu, e hālāwai ana i nā pono kikoʻī a me nā koi o kēlā me kēia papahana.